Reviews


Hieronder kunt een u een reactie achterlaten op onze website en de ervaringen van onze klanten lezen. 

Reactie plaatsen

Reacties

A.
15 dagen geleden

John heeft bij ons twee trappen en de hal voorzien van nieuw marmoleum. Wij zijn erg tevreden met het resultaat. John werkt zeer nauwkeurig en neemt de tijd om alles netjes af te werken. Verder verliep het contact prettig en vriendelijk.

Liesbeth
2 maanden geleden

Hi John, onderstaand onze reactie voor je website:
John heeft bij ons de trap gestoffeerd en de oude bekleding verwijderd. Hij werkt netjes, laat alles keurig opgeruimd achter en we zijn heel blij met het eindresultaat. De trap is erg mooi geworden.

Joris
4 maanden geleden

John denkt goed mee, is flexibel en komt afspraken na. En het belangrijkste: het eindresultaat mag er zijn, onze trappen zien er weer als nieuw uit!

Evelien
5 maanden geleden

Onze hele huis mooi gestoffeerd met een pvc visgraat vloer en de beide trappen met tapijt. Het ziet er super uit en zijn dan ook erg tevreden over John. Ook verliep alles heel soepel en is duidelijk in zijn communicatie, erg fijn!

ineke
5 maanden geleden

Gisteren is mijn trap door Mulder bekleed ik ben er super blij mee en het is netjes en snel gedaan Netjes alles weer opgeruimd en oude bekleding meegenomen. Een aanrader!!!!!

Eric
6 maanden geleden

John heeft bij ons de trap en overloop opnieuw gestoffeerd,
John werkt netjes en schoon en snel en is een gezellige kletser
Vakman die weet wat hij doet
Dank je wel,wij zijn superblij met de opnieuw beklede trap👍👍

Ramon en Arenda
6 maanden geleden

John heeft bij ons een nieuwe PVC visgraat vloer gelegd, plinten gedaan en de trap gestoffeerd. We zijn super blij met het resultaat van al zijn werk, het is allemaal heel mooi geworden. Verder is John heel vriendelijk in de omgang, communiceert goed en eerlijk, en ruimt altijd weer netjes op. Zonder twijfel een echte aanrader!

A.T. Verkade
7 maanden geleden

Wij zijn erg blij met het geleverde werk van John. Hij denkt met je mee, vraagt een eerlijke prijs, communiceert netjes en duidelijk en is vrolijk en vriendelijk in de omgang. Onze trap ziet er weer prachtig uit. Kortom, een vakman die we aanraden!


Jacqueline uit Maarssen schreef op 29/11/2023 om 17:04
John heeft onze trappen (open en dicht) en hal bekleed. Echt heel netjes gedaan, ik had dit veel eerder moeten doen. De bekleding is super strak en mooi.. John ruimt aan het einde van de dag alles netjes op (zelfs stofzuigen ) Wij zijn zeer tevreden 


Barend Willemse uit Maarssen schreef op 10/11/2023 om 08:49 John heeft onze trap bekleed geheel in overeenstemming met onze wensen. Resultaat mag er wezen. Prima vakwerk


Marijke van den Broek uit Maarssenbroek schreef op 24/05/2023 om 10:46
John heeft onze trap bekleed met tapijt en de hal met marmoleum. We zijn heel tevreden. Ziet er perfect uit. John werkt   
heel netjes. Een vakman. Bij de volgende klus weten we waar we moeten zijn.


Derya Dirker schreef op 19/05/2023 om 17:17
John heeft in onze woonkamer en hal een PVC visgraat vloer gelegd, met bies aan de zijkant. Prachtig gedaan en super strak
gelegd. Ook heeft hij onze trap bekleed met tapijt, wederom super. Hij werkt netjes, snel en komt zijn afspraken na, kan
hem iedereen aanraden!


Stijn en Anne Lotte uit Maarssen schreef op 08/05/2023 om 17:26
John heeft onze 2 trappen gestoffeerd. Ze zien er top uit en lopen heerlijk . De service was ook goed: John is een vriendelijk 
en kundig vakman. Aanrader!


Anita van Amerongen schreef op 19/04/2023 om 16:49
John heeft onze twee trappen en halletjes bekleed, een vakman die weet wat hij doet, het resultaat mag er zijn. Werkt 
netjes, neemt het afval mee, wij zijn heel tevreden!


Cheyenne uit Breukelen schreef op 10/01/2023 om 19:24
Wij zijn super blij met onze trap! Vriendelijke man, snel gedaan en het ziet er super uit! Top service en zeker een aanrader!!


Bianca uit Utrecht schreef op 21/12/2022 om 19:18
Heel erg bedankt voor onze trap metamorfose en het meedenken. Ons huis is verfraaid en onze beide trappen zien er     
fantastisch uit. Dikke 5 sterren


Jan en Elly uit De meern schreef op 20/12/2022 om 11:54
Ja, Van ons krijg je ook 5 sterren John. Wij zijn zeer tevreden over het leggen van de PVC vloer. Ziet er prachtig uit. Je bent
een echte vakman, en heel flexibel geweest met 2 x uitstellen? Fijn dat we voor jouw gekozen hebben!!!


Arno uit Vleuten schreef op 06/12/2022 om 07:03
John is een vakman. Trap en overloop laten stofferen. Werkt snel en netjes. Zeer mooi resultaat. Goede communicatie en
komt afspraken na. Voor een volgende klus bel ik hem weer. Bedankt John!


Jesper uit Utrecht schreef op 13/10/2022 om 10:56
John kwam langs met stalen voordat er een offerte was, wat veel vertrouwen gaf in de aanpak en de keuzes bij ons liet
liggen. Daarom hebben we John de klus gegund, en daar zijn we nu heel blij mee. Een prachtig opgeleverde trap, op tijd,
duidelijke afspraken. Een gezellige vakman!


Jolanda en Jan uit Maarssen schreef op 21/09/2022 om 11:22
Wij hebben een dichte en open trap met PVC laten bekleden door John. Wij zijn heel blij met het resultaat want het ziet er
mooi uit! John komt zijn afspraken goed na en werkt heel netjes.


Petra uit Culemborg schreef op 19/08/2022 om 13:18
Ziet er Top uit zijn er erg blij mee.


Anja schreef op 13/06/2022 om 17:25
De gang aangepast met een grotere schoonloopmat icm met ons laminaat. Op de trappen, overloop en drie slaapkamers 
nieuw tapijt en ondertapijt gelegd. Alles keurig verzorgd. We zijn heel tevreden over het eindresultaat. Bedankt John!


Dick Kroon schreef op 10/06/2022 om 18:39
Wij zijn heel blij dat we bij hem terecht gekomen zijn. Heeft bij ons de trap bekleed met pvc. Wij zijn dik tevreden en   
denken eraan om de benedenverdieping ook te doen bij hem. Prima werk geleverd.


Albertine en Jorn uit Breukelen schreef op 25/05/2022 om 10:35
John heeft in ons nieuwe huis een prachtige PVC vloer gelegd. Beneden hebben wij gekozen voor visgraat en boven rechte
banen van hetzelfde merk/ dezelfde kleur. Vooraf nam hij de tijd om verschillende stalen te laten zien, zodat wij samen op
locatie konden zien welke vloer het beste zou passen. Wij zijn onwijs blij met de nieuwe vloer in ons huis. John is erg
klantvriendelijk en neemt alle zorgen uithanden. Bedankt!


Marina uit Alphen aan den Rijn schreef op 01/04/2022 om 07:00  
John heeft ook bij ons vak werk geleverd, een prachtig strak PVC vloertje, in de keuken, kamer en gang, met aansluiten een
mooie droogloopmat. Werkt netjes, en is ook heel gezellig.


Roy uit De Meern schreef op 27/03/2022 om 08:36
Vakwerk geleverd door John, erg blij mee!


Louise Manten uit Breukelen schreef op 24/02/2022 om 17:44
John heeft voor ons 2 trappen bekleed met pvc, we zijn hier heel erg blij mee. Het is echt prachtig geworden. Het huis is er
een stuk mooier door geworden.


andre schreef op 28/01/2022 om 19:10
fantastisch twee trappen bekleed ziet er super uit ! werkt zeer netjes !


Jan Klein Poelhuis uit Utrecht schreef op 25/01/2022 om 15:40
John heeft mijn rechte trap opnieuw gestoffeerd. Om te beginnen: wat een leuke vent om in je huis te hebben. Vrolijk,
oprecht en een echte vakman. Het resultaat is er dan ook naar en ben super tevreden!


Mark Janssen uit Maarssen schreef op 05/11/2021 om 17:46
John heeft topwerk afgeleverd, de trap ziet er heel mooi uit. En ondanks de leveringsproblemen mbt het materiaal kwam hij
zijn afspraken toch netjes na. Dank! art. Mark


Mike uit Amstelveen schreef op 27/10/2021 om 18:50
John heeft bij ons 2 dichte trappen gestoffeerd. Dat heeft hij heel vakkundig gedaan, bovendien heeft hij alles keurig netjes
schoon achtergelaten. Wij zijn erg blij met het resultaat en raden hem van harte aan, dankjewel John!


Familie Koren uit Maarssen schreef op 17/10/2021 om 17:19
John heeft bij ons 2 dichte trappen bekleed met tapijt en recentelijk onze benedenverdieping voorzien van een mooie PVC-
vloer. Wij zijn meer dan tevreden met het resultaat. Hij legt duidelijk uit wat hij precies allemaal gaat doen, komt zijn
afspraken na en werkt keurig en snel! John is een top stoffeerder met passie voor zijn vak!


Irene Vd Sluis uit Hoofddorp schreef op 29/09/2021 om 19:07
John heeft mijn (dichte) trap gestoffeerd. Ik ben uiterst tevreden met het resultaat. Echt een vakman. John komt zijn
afspraken na, duidelijke communicatie en levert kwaliteit. Mijn nieuwe lamiaat vloer mag hij binnenkort ook leggen.


Karim uit Maarssen schreef op 25/08/2021 om 08:52
Trapbekleding: Komt eerst langs om je advies te geven wat het beste is voor je trap Een breed assortiment van kleur en
tapijt stalen Goeie prijs en een mooie beklede trap geleverd. In 4 uurtjes gelegd!


Danique uit Maarssen schreef op 13/08/2021 om 17:59
Het contact met John was fijn en snel. Prachtige trap opgeleverd! Een aanrader!


Jan en Tineke Vernooij-van Veen uit Zelhem schreef op 06/08/2021 om 21:14
John heeft in ons nieuwe huis de bestaande plavuizenvloer geëgaliseerd en voorzien van pvc met de uitstraling van beton.
Het is precies geworden zoals we graag wilden. Top, John!!


J.A.Aalberts uit Maarssenbroek schreef op 18/05/2021 om 14:27
John heeft de benedenstad en open boventrap gestoffeerd is netjes gedaan een aanrader


Verhoef uit Vleuten schreef op 22/04/2021 om 15:22
We zijn super tevreden over het werk van deze vakman! Trap ziet er weer strak uit, netjes gelegd. Echt een aanrader!


Willem uit Maarssen schreef op 31/03/2021 om 08:07
We zochten lang een stoffeerder voor de trap in onze nieuwe woning. Met het ruime assortiment aan keuzes en duidelijke
afspraken over tijdstip van leggen, was de keuze snel gemaakt. Nu de klus is afgerond kunnen we niet anders concluderen 
een goede keuze gemaakt te hebben met John Mulder Woning & Project stoffering.


Jurrian uit Veenendaal schreef op 22/03/2021 om 19:28
Hele leuke kerel met gigantisch veel kennis en kwaliteit! Meerdere vloeren en trappen geplaatst. Meer dan tevreden!   
Aanrader!!


Shirley schreef op 04/02/2021 om 12:34
John heeft bij ons 2 trappen en een overloop bekleed met PVC. Resultaat mag er wezen. ! Alles vlot en netjes door John
gedaan. Denkt mee en komt met goede ideeën. Binnenkort gaat John onze plavuizenvloer op de beneden verdieping onder
handen nemen en ook daar een mooie PVC vloer leggen. Aanrader en nog een gezellige vent ook 


Michiel en Lisanne uit Utrecht schreef op 18/12/2020 om 14:46
John heeft onze twee trappen (een dichte en een open) opnieuw gestoffeerd en onze droogloopmat vervangen. Het ziet er   
weer netjes, strak en schoon uit. Heel blij mee! Daarnaast is John een vrolijke en aardige man en was het dus gezellig om   
hem twee dagen over de vloer te hebben.


Thomas Van belzen uit Maarssen schreef op 15/12/2020 om 19:44
Beeldschoon. Een plaatje. Beneden en boven hebben wij een visgraad-pvc-vloer laten leggen door John en komend jaar w
willen we onze woonkamer opdezelfde manier aanpakken. Zonder enige twijfel kiezen wij weer voor John. De vloer ligt er
superstrak in en ook alle plinten zien er keurig uit. John is een vrolijke vakman die niets afraffelt, maar met je meedenkt, de
tijd neemt en zorgvuldig werkt. Kortom een topper! En het eindresultaat is nogmaals verbluffend.


Rob uit Alphen aan den Rijn schreef op 01/11/2020 om 10:56
John heeft 2 weken geleden 2 trappen gestoffeerd, de beneden verdieping met een gelijmde PVC vloer na egalisatie (super
strak!). Op de boven verdieping vinyl. Alles is netjes, strak en vakkundig gelegd. Daarnaast is John ook een hele aardige en    gezellige kerel, dus niet vervelend om over de vloer te hebben.


R. Huberts uit De meern schreef op 07/10/2020 om 06:54
Deze week door John een dichte trap, een open trap naar zolder en 2 x een overloop met tapijt laten bekleden : prachtig   
resultaat. Keurig afgewerkt, strak gelegd, alles volgens planning. John is een vakman !


Edwin uit Breukelen schreef op 12/08/2020 om 16:32
Wat een schitterend eindresultaat! Kwalitatief hoogwaardig tapijt laten leggen op beide trappen en wij zijn er heel blij mee.
Goede afspraken, communicatie top, goede materialen en prachtig resultaat. Ik kan iedereen aanbevelen tapijt te laten
leggen door John. Bedankt!


M. Boersma uit Maarssen schreef op 08/08/2020 om 07:19
Afgelopen voorjaar heeft John bij ons de trappen en eerste verdieping voorzien van tapijt. Vooraf goed advies gekregen en
samen mooi tapijt uitgekozen. Het ligt er super strak in en we zijn er erg blij mee. John werkt hard, netjes en brengt tegelijk
ook nog een vrolijke noot in huis!


Manon schreef op 14/07/2020 om 11:16
John heeft bij ons de trap bekleed ! Perfect! duidelijke afspraken en vak werk en werkt ook nog is heel netjes! TOP!


Joke en Ron uit Maarssen schreef op 26/06/2020 om 10:28
De trap, overloop en de trap naar zolder door John laten stofferen, vakmanschap. Hij heeft oog voor détails, wij zeer
tevreden en kunnen dit anderen aanbevelen.


W. Ten Hoope uit Joure schreef op 24/06/2020 om 18:58
Trap laten bekleden door John, heel mooi strak gedaan. Door het ondertapijt een mooie zachte demping.


Jules Pont uit Utrecht schreef op 28/05/2020 om 10:50
Vloer laten egaliseren na de verbouwing, super strak geworden en zonder moeite laminaat kunnen leggen!


Annemiek Krill uit Maarssen schreef op 12/05/2020 om 12:53
John Mulder heeft vandaag vakwerk geleverd met het stofferen van onze zolder en zoldertrap. Alles is goed verlopen
waardoor wij nu een plaatje van een zolder hebben! Kortom wij kunnen Mulder woning & projectstoffering zeker aanbevelen!


Dirk Jan Boerwinkel uit Utrecht schreef op 22/04/2020 om 15:56
Wij zijn zeer tevreden met het vakwerk van John Mulder. Het ziet er prachtig uit, en ook de communicatie verliep allemaal 
vlot en betrouwbaar. Aanrader!


Fam. J. uit Culemborg schreef op 14/05/2019 om 15:17
John Mulder heeft echt vakwerk geleverd bij ons. Mooie trap met pvc en de slaapkamers met tapijt.


L van der Vlugt uit Maarssen schreef op 11/12/2017 om 15:41
Wij zijn erg tevreden over John Mulder. Duidelijke communicatie, goede adviezen en onze trap is heel vakkundig opnieuw
van vloerbedekkking voorzien. Ziet er weer prachtig uit!


Audrey Wilschut uit Maarssen schreef op 11/11/2016 om 08:27
Dankzij Mulder woning & projectstoffering heb ik weer een mooie schoonloopmat in de gang, is mijn werkkast weer voorzien
van een mooie vloer en ook de plinten op de bovenverdieping zijn strak gelegd. Uitstekend advies gekregen, goed
meegedacht en werk is netjes en professioneel uitgevoerd. Kortom ik kan Mulder woning & projectstoffering van harte
aanbevelen.


Fam. Maas uit Culemborg schreef op 08/09/2016 om 21:49
Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het werk, dat door de heer Mulder bij ons is geleverd. De hele bovenverdieping
ziet er met het nieuwe tapijt perfect uit! Maar ook toen we na 3 dagen zelf een ongelukje hadden veroorzaakt op de nieuwe
vloerbedekking, stond de heer Mulder direct paraat om alles weer netjes op orde te krijgen, door een reststuk tapijt er
netjes opnieuw in te lijmen. Kortom, zeer aan te bevelen, chapeau!


M. Smit uit Utrecht schreef op 11/02/2016 om 15:07  
John Mulder was mij aanbevolen en dat was een goede keuze gebleken. Hij heeft mijn oude parketvloer eruit gehaald en een
goed advies gegeven voor een nieuwe laminaatvloer. Deze werd snel en mooi gelegd en ik ben nu een erg tevreden klant. Ik
zou John graag aanbevelen bij anderen.


C. Bosman uit Vleuten schreef op 04/02/2016 om 19:01
Na eerdere goede ervaringen heb ik Mulder Stofferingen ook bij mijn laatste verhuizing weer ingeschakeld. Dit bleek
wederom de beste keus. Na uitgebreid advies over tapijtsoorten en kleuren, zijn mijn trap en hal weer als nieuw. Ik heb
Mulder Stofferingen aan meerdere mensen aanbevolen en zal dat ook zeker blijven doen!


E. Boersma uit Maarssen schreef op 01/02/2016 om 19:05
Zeer tevreden over het hele proces: van goede adviezen ter plaatse toen gang en trap nog kaal waren naar supernet en
strak afgewerkte inloopmat en trap. Aanrader!


M. Bartels uit Maarssen schreef op 07/01/2016 om 17:28
Mulder Stofferingen heeft bij ons een nieuwe schoonloop mat geplaatst. Vakwerk..., mat ligt er prachtig in, onlangs de
lastige hoeken en uitsparingen. (Dit was andere stoffeerders nog niet gelukt) Zeer tevreden!